Potrebno za koru: 5 jaja, 5 kašika šećera, 5 kašika mlevenih oraha, 1 kašika brašna.

Potrebno za krem: 200 g mlevenih oraha, 125 ml vrućeg mleka, šećera po ukusu, 6 žumanaca, 6 kašika šećera, 125 g putera, 2 štangle otopljene čokolade, strugana kora i sok od jedne pomorandže.

Potrebno za sneg od belanaca: 6 belanaca, 200 g šećera i šoljica vode.

Priprema kore: razdvojiti belanca i žumanca, pa dobro umutiti belanca sa šećerom, Onda dodati jedno po jedno žumance, pa kada je sve dobro umućeno smanjiti brzinu na mikseru i polako umešati orahe i brašno. Okrugli pleh ili šerpu u kojoj ćete peći koru namazati masnoćom, pobrašnjaviti, usuti masu i peći na 200 stepeni oko 15 minuta.

Priprema krema: pomešati orahe s malo šećera pa popariti s vrućim mlekom. Posebno umutiti žumanca i šećer u penastu masu. Dodati otopljenu čokoladu i umućen puter, i na kraju umešati ohlađene orahe, koru i sok od pomorandže.

Priprema snega od belanaca: dobro ulupati belanca. Šećer sa šoljicom vode ušpinovati gušće nego za slatko. Onda u ulupana belanca postepeno dodavati ušpinovani šećer i neprekidno mutiti nad parom dok se masa ne zgusne Skinuti s pare i mutiti dok se ne ohladi.

Formiranje torte: preko ohlađene kore staviti krem s čokoladom i pomorandžom, pa šaum od belanaca. Može se ukrasiti na razne načine, na primer, seckanim ušećerenim voćem.