Tintolino Family vas poziva da uđete u svet ukusnih i lepih torti i kolača koji će svako vaše slavlje učiniti nezaboravnim.

Uživajte u razgledanju našeg sajta! Spremni smo da ispunimo sve vaše želje i ideje. Pozovite nas, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.
  • Mnogo vam hvala na onoj divnoj petospratnoj svadbenoj torti s prelepim cvetovima koja je veselu svadbu naše ćerke dovela do velikog finala. Cvetni ukrasi su baš bili fantastični.
  • Pošto sama pravim odlične starinske torte, po receptima mame, babe i svih drugarica koje takođe prave nešto dobro, veoma sam sumnjičava prema kupovnim kolačima. Nedavno sam na slavlju kod prijatelja pojela komad izvanredne reforma torte...
  • Više puta sam se sa drugaricama raspravljala kako više niko ne ume da napravi sitne kolače ili torte kao nekada moja svekrva. A onda su mi za rođendan donele iznenađenje: punu kutiju Tintolino domaćih kolača.
  • Tico,hvala ti do neba!!Ti ne mozes ni da zamislis kakva mu je bila reakcija...a i ostali ljudi su odlepili!!Sve u svemu pun pogodak!:****