Dozvolite da Vam se predstavimo:

Tintolino Family nastao je kao deo tradicije porodice Richardi, poreklom iz Formie, malog grada južno od Rima, od koje i sama vlasnica vodi poreklo. Poslujemo od 2008. godine i za to vreme prolazili smo kroz razne faze, pratili aktualna kulinarska zbivanja i koristili razne tehnologije kako bi naše proizvode doveli do savršenstva. Sada, zahvaljujući našem pobedničkom timu, slobodno možemo da kažemo da poznato geslo "za sve od 7 – 77" može u potpunosti da se primeni na vrhunski kvalitet i raznovrsnost naše ponude:

Mi uživamo da u direktnom kontaktu sa klijentom kreiramo njegovu unikatnu tortu. Za nas pripremanje kolača nije slepo čitanje recepata već veština koja uključuje srce, glavu i spretne ruke našeg tima. Nase ketering posluženje koje će vas poslovnim partnerima i gostima predstaviti kao dobrog domaćina stići će vam u raznolikim oblicima koji poseduju ravnotežu ukusa, tekstura i boja.

U skladu sa starom poslovicom - Naši životi nisu u naručju bogova, već u naručju kuvara - svaki od naših proizvoda biće vam dostavljen na adresu.
Belgrade wedding show 2010
Belgrade wedding weekend 2011